HET IS HEERLIJK TOEVEN BIJ KIES VILLAS OP LOMBOK

Onlangs ging ik met mijn vriend naar Bali. Een heerlijk en inspirerend paradijs. We houden van relax op het strand liggen, maar we kunnen tegelijkertijd ook niet stil zitten. Vandaar dat we toch maar gingen rondreizen om zo nog meer te kunnen zien van Indonesië. Zoals Lombok waar ik dit pareltje ontdekte…

Zo reisde we van Bali naar de Nusa eilanden (Penida, Lembongan en Ceningan) en vervolgde we onze reis richting Lombok. Nadat we op Nusa Penida hadden geslapen met een paar spinnen ter grootte van mijn hand, besloten we op zoek te gaan naar een wat luxer verblijf. Zo kwamen we op Lombok aan bij de Kies Villas, waar onze ogen gelijk smulde van het prachtige interieur.

Verder lezen? Klik hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: