Over

Ik ben Michelle en studeer nu Media, informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier wordt ik opgeleid tot media specialist. Ik ben werkzaam als zelfstandig ondernemer en vind creatief bezig zijn het leukste wat er is.

 

_MG_2988

 

Afgelopen jaren heb ik weg kunnen dromen in de wereld van media en wat dit precies inhoud. Zo heb ik mij kunnen specialiseren in de Digitale Media en volg ik nu Digitale Mediastrategieën als tweede specialisatie. Mijn interesse gaat uit naar media trends, ik heb een grote liefde voor mediastyling en -design en ook een grote passie voor dansen.

 

Tijdens mijn studie heb ik stage mogen lopen als social media marketeer en vind ik het heerlijk om te bedenken wat ik ga posten, hoe dit eruit ziet, hoe vaak dit gebeurt, met welke tekst en op welke dag. Zo mocht ik in 2017 werken voor HEMBLEM in Parijs, een onderneming die werkt met het inzetten van Instagram influencers in heel Europa om zo meer kennis te geven over restaurants en hotels in Parijs. Mijn tweede stage heb ik gelopen bij het transport bedrijf Red je Pakketje in Utrecht, waar ik de sociale kanalen Facebook en Instagram een boost mocht geven zodat de naamsbekendheid groter werd en er meer web shops wilde samenwerken met deze transport service. Twee verschillende branches, maar evenveel leuke vernieuwende digitale uitdagingen. Na deze ervaringen wist ik zeker dat ik meer wilde weten over de digitale media. Vanaf Februari 2018 ga ik mij verder verdiepen in de Minor Global Trendwatching.

Media CV Amsterdam – Michelle_de_Bruin 13:11:17

 

Blog op WordPress.com.