Media Bureau Opzetten

Gemaakt in 2017.

Bij dit project gingen we ons eigen media bureau opzetten. Hierbij mochten wij een eigen naam, logo en huisstijl bedenken van waaruit wij gingen werken en communiceren. Zo ontstond Solution Media, een bedrijfswebsite waaruit blijkt waar wij voor staan. Hierin vermelden wij onze missie, visie, doelstellingen en diensten van ons mediabureau.

 

Solution Media, een mediabedrijf onstaan in hartje Amsterdam, bestaat uit een team van enthousiaste digitale media fanaten.

 

‘We have the solution’.

 

Solution Media komt met passende oplossingen voor bedrijven om hun media uitingen tot een succes te maken.

 

Op dit moment groeit de digitale wereld ontzettend snel. Alles wordt innovatiever, er komen nieuwe uitvindingen en er is erg veel concurrentie. Onze visie op de digitale wereld is dan ook: “Het bedrijf dat zich het best onderscheidt, valt het meest op.” Succes hebben en succesvol blijven is een moeilijke opgave. Consumenten stappen steeds vaker over van online naar mobiel gebruik. Hiervoor zijn de strategieën voor een website heel anders dan die voor een app. Daarnaast worden steeds meer diensten aangepast naar de specifieke behoeftes van de gebruiker. Met onze expertise helpen wij u daar graag bij.

Zo hebben wij voor onze opdrachtgever Amsterdam Marketing een vernieuwende app weten te ontwikkelen die de wensen en behoeften van de bezoeker van Amsterdam in vervulling laat gaan. 

 

Benieuwd naar Solution Media?
Hieronder vind je de website.

 

Solution Media

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s